• View:

Oppilaan oma omaisuus

OPPILAIDEN OMAT TAVARAT

VAATETUS JA JALKINEET, LIIKUNTAVARUSTEET

Oppilaat voivat halutessaan tuoda kouluun sisäkäyttöön soveltuvat jalkineet. Sisäjalkineet, kuten muukin vaatetus, on hyvä nimikoida sekaannusten välttämiseksi.

Sisäliikuntaa varten olevaa varustekassia voi säilyttää naulakolla. Käytön jälkeen sisäliikuntavarusteet on kuljetettava kotiin pesuun ja kuivaukseen.

Kouluun jääneitä vaatteita ja tarvikkeita voi tiedustella koulun siistijöiltä.

SOITTIMET

Soittimet oppilas saa tuoda kouluun tullessaan sisätiloihin. Hän voi käydä viemässä soitimen luokkaan tai halutessaan hän voi tuoda sen myös opettajanhuoneeseen.

OMALLA VASTUULLA

Muut kuin välttämättömät koulutarvikkeet ovat aina oppilaan omalla vastuulla. Koulun järjestyssääntöjen mukaan tarpeettomien tavaroiden kouluuntuomista tulee välttää.

MATKAPUHELIN

Matkapuhelin on myös oppilaan omalla vastuulla. Matkapuhelinta pidetään koulupäivän ajan suljettuna tai äänettömänä. Vanhempien luvalla puhelinta voidaan käyttää myös oppimisen välineenä.

@mention    Formatting
If you write this... ...you get this
*text* text
_text_ text